6. heinäkuuta 2011

Uudet lamput

Oudoista asioista tulee ihminen hyvälle tuulelle. Itselle suurta nautintoa (ei seksuaalista tosin) tuo palaneen lampun vaihtaminen. Kun sen vanhan, tummuneen ja melkein loppuun palaneen lampun valossa on elänyt viikkokausia, niin se uuden lampun teho on pyöristyttävä! Ai että sitä valon määrää! Eihän sitä voi uskoa, miten paljon valoa yhdestä lampusta voi tulla.

Sen valossa huone näyttää ihan erilaiselta ja saattaa löytää vaikka mitä aarteita ja hieroglyfejä (tai kadonneen sukan). Sen valo on inspiroivaa: se on kuin uusi alku elämälle, että tänään alkaa terveet elämäntavat, uusi harrastus, vanhojen ihmissuhteiden herättely jne. Suunnannäyttäjä, kuin majakka se uusi 25 watin hehkulamppu on.

Onneksi se uusi lamppukin muuttuu vanhaksi hyvin nopeasti, että se taika haihtuu ennenkuin kerkeää kääntyä uskovaiseksi tai muuten vain hulluksi.

3 kommenttia:

  1. Hmm.. Toimiikohan tämä kommentointi vieläkään. Mutta siis. Ihan totta tuo, että pienestä sitä osaa olla iloinen. Ja niin sitä pitääkin olla. Mutta ei liian kauan kerrallaan.

    VastaaPoista
  2. Eiku perhana. Viimeksi en kirjottanu tuota robotinhuijjaustekstiä. Siksei se kommenti tullukkaa.

    VastaaPoista
  3. Otimpa robottitestauksen pois. Jospa ne robotit löytäisi parempia paikkoja spämmätä.

    VastaaPoista