6. kesäkuuta 2011

Wc-kannen myytti

Oletteko koskaan törmännyt naiseen, joka on valittanut siitä, että vessan istuin olisi jätetty ylös? Tai mieheen? Vai tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta? Minä en ole. Täten oletan, että koko jupakka on vain Amerikkalaisten sit-comien käsikirjoittajien keksintö. Alkuperää en tiedä, mutta muistan jo lapsena ihmetelleeni, että miksi se häiritsee Peggyä niin paljon, jos Al jättää sen istuimen ylös?

Minua tämä rupesi mietityttämään niin paljon, että järjestin laajan, koko maapallon kattavan avoimen kyselyn. Valitettavasti kaikki maapallon ihmiset eivät löytäneet Nes-Retro -foorumin kaatopaikalle, jonne kyselyn loin, mutta eiköhän hurjasta 39 äänestä jonkinlaisen yleistyksen saa aikaiseksi. Jokatapauksessa; Tulokset näyttävät tältä:


Suurinosa ei tunne valittavia naisia, mutta 33,4% tuntee ainakin yhden. Eli jutulla onkin jotain totuuspohjaa! Mutta samalla kävi mielessä, että josko se on ollut TV:n syytä, että koko asiasta on ruvettu huomauttelemaan? Vai onko naisilla tosiaan joku luontainen vietti, joka määrittelee milloin kansi on oikein ja milloin taas on syytä riitaan? Pitäisikö kirjoittaa aiheesta väitöskirja?

Itsehän suljen koko kannen toimituksen jälkeen. Eipähän yöllä pääse naapurin kuristajakäärme yllättämään. Böö! Psäh! *kurs*

1 kommentti: